Verkkokaupan Osaaja

Kätevästi verkko-opintoina!
VERKKOKAUPAN OSAAJA -valmennus antaa valmiudet verkkokaupan perustamiseen, sisällön tuottamiseen ja ylläpitoon. Opiskelu on käytännönläheistä monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetuspäivät verkossa, oman yrityksen verkkokaupan kehittäminen ja asiantuntijoiden pitämät mentorointipäivät, joiden aikana annamme yrityskohtaista konsultointia verkkokaupan perustamiseen ja kehittämiseen. Koulutuksen aikana rakennat verkkokaupan valmiiksi ja osaat tukea asiakkaan ostoprosessia.

• Verkkokaupan perustaminen ja alustat
• Verkkokaupan markkinointi ja asiakaskokemus
• Verkkokaupan logistiikka ja maksuliikenne
• Sähköinen kaupankäynti
• Verkkokaupan visuaalisuus
• Verkkopalvelujen tuottaminen ja ylläpito

Aikaisempaa kokemusta verkkokaupan käytöstä ei vaadita, vaan normaali tietokoneen käyttötaito riittää! Kouluttajina toimii verkkokaupan pitkän linjan kouluttajia sekä myynnin ja palvelumuotoilun asiantuntijoita.

Pääkouluttaja: Roy Viitanen

  • Verkkokaupan perustamista suunnitteleville
  • Verkkokauppaa pitäville yrittäjille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa
  • Verkkokaupan parissa työskenteleville

Koulutus on saatavissa verkossa ympäri vuoden. Kartoitamme kehittämistarpeesi ja räätälöimme Sinulle sopivan kehittämispolun, jonka vuoksi valmennuksen kesto on aina yksilöllinen. Mentorointipäivät sovitaan erikseen opiskelijan tarpeiden mukaan. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa yrittäjän ammattitutkinto tai osatutkinto.

Koulutusmaksu 350 €.
Koulutusrahasto palkitsee 400 €:n ammattitutkintostipendillä aikuiset, jotka ovat suorittaneet hyväksytysti koko tutkinnon. Tarkista ehdot www.koulutusrahasto.fi.

Haku avoinna ympäri vuoden!
Hae koulutuskalenterimme kautta.

Raahen Porvari- ja Kauppakoulu
Koulutus- ja yrityspalvelut
Merikatu 2, 92100 Raahe

opintotoimisto@rpkk.fi
Puh. 08 2237 900

Lisätietoja:

Virpi Ahvenlampi
Puh. 044 065 4545, virpi.ahvenlampi@rpkk.fi

Anssi Tossavainen
Puh. 040 718 2124, anssi.tossavainen@rpkk.fi

Aikuiskoulutuksen uutiskirje

Tilaamalla Raahen Porvari- ja Kauppakoulun aikuiskoulutuksen uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon muun muassa seuraavista seminaareista, ajankohtaisista koulutuksista ja liiketoimintaan liittyvistä oppaista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Tilaus on maksuton, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje