Kehity yrittäjänä ja paranna oman yrityksen kilpailukykyä

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Yrittäjävalmennuksemme ovat tarkoitettu kehittämisen työvälineiksi yrittäjille ja sellaisiksi aikoville, jotka toimivat kaupan ja palveluiden aloilla ja haluavat kehittää yritystään liiketoiminnan perusteisiin pureutuvan tutkinnon puitteissa.

Yrittäjyyden ammattitutkinto koostuu kolmesta osaamisalasta: Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala, Yritysneuvonnan osaamisala ja Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala.

Raahen Porvari- ja Kauppakoulussa voit suorittaa yrittäjyyden ammattitutkinnon sekä Raahessa järjestettävässä lähikoulutustoteutuksessa että täysin verkossa olevassa verkkototeutuksessa. Yrittäjävalmennuksemme ovat tarkoitettu kehittämisen työvälineiksi yrittäjille ja sellaisiksi aikoville, jotka toimivat kaupan ja palveluiden aloilla ja haluavat kehittää yritystään liiketoiminnan perusteisiin pureutuvan tutkinnon puitteissa.

Jokaiselle opiskelijalle räätälöidään oma henkilökohtainen kehittämisohjelma, jonka avulla voit käynnistää tai kehittää yrityksen liiketoimintaa asiantuntijoiden avustuksella ja muodostaa tärkeitä verkostoja muiden yrittäjien kanssa.

Kehittämisohjelmassa kiinnitetään päähuomio yksilöllisiin tarpeisiin. Tutkinto lähtee liikkeelle yrityksen liikeidean täsmentämisestä, analysoinnista ja omien vahvuuksien kartoittamisesta. Valmistavan koulutuksen aikana yrityksen liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat tarkentuvat asiantuntijoiden opastuksella.

Valmennusohjelman kesto on noin vuosi ja lähiopetuspäiviä pidetään yleensä kerran kuukaudessa. Yhteisten koulutuspäivien sisällöt on rakennettu ryhmän toiveiden mukaisesti.

Koulutukseen voi hakeutua joustavasti. Kysy lisää!

Yrittäjyyden ammattitutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta, joista yksi on pakollinen ja kaksi on valinnaista tutkinnon osaa valitusta osaamisalasta riippuen.

Pakollinen tutkinnon osa:
Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen

Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisalan pakollinen tutkinnon osa:
Yritystoiminnan suunnittelu ja käynnistäminen

Yritystoiminnan kehittämisen osaamisalan pakollinen tutkinnon osa:
Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen

Yritysneuvonnanosaamisalan pakollinen tutkinnon osa:
Yritysneuvonta

Valinnaiset tutkinnon osat:
Työn organisointi ja johtaminen
Myynti ja markkinointi
Taloudellisen tuloksen varmistaminen ja kehittäminen
Tuotannon suunnittelu ja kehittäminen
Tuotteiden ja palvelujen kehittäminen
Yrityskaupan suunnittelu ja toteuttaminen
Verkkokaupan perustaminen ja kehittäminen
Liiketoiminnan osa-alueen digitalisointi
Yritysneuvonta
Projektin suunnittelu ja toteuttaminen

Eri tutkinnon osien sisältöihin sekä myös sisäisen tarkastuksen osaamisalaan voit tutustua tarkemmin ePerusteet-sivustolla.

Koulutus alkaa:
Haku ja aloitukset käynnissä ympäri vuoden sekä verkossa että Raahen lähikoulutustoteutuksessa.

Koulutuksen hinta:

Kun suoritat koko tutkinnon, voimme toteuttaa sen ilman osallistujalle tulevia lisäkustannuksia.

Lisätietoja ja hakuohjeet:
Markku Oikarinen
Puh. 044 491 4885
markku.oikarinen@rpkk.fi

Aikuiskoulutuksen uutiskirje

Tilaamalla Raahen Porvari- ja Kauppakoulun aikuiskoulutuksen uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon muun muassa seuraavista seminaareista, ajankohtaisista koulutuksista ja liiketoimintaan liittyvistä oppaista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Tilaus on maksuton, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje

* pakolliset kentät