Oletko käytännön tekijä ja haluat oppia erilaisissa projekteissa? Kiinnostaako sinua tietotekniikka, asiakaspalvelu tai yrittäjyys?

Tarjoamme monipuoliset ja joustavat mahdollisuudet opiskeluun joko päivisin, iltaisin, monimuotoisesti tai työn ohessa. Lähdemme liikkeelle sinun opiskelutarpeistasi ja suunnittelemme sinulle sopivan osaamisen kehittämispolun. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää opiskelusta!

RPKK:ssa voit opiskella liiketaloutta tai tieto- ja viestintätekniikkaa. Tutkinnon suorittaneena saat myös perusvalmiudet oman yrityksen perustamiseen. Lisäksi RPKK:ssa voi opiskella monia kaupallisen alan ja yrittäjyyden kehittämistä tukevia ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lyhytvalmennuksia.

RPKK on pitkän kokemuksen omaava ja yrittäjähenkinen oppilaitos, joka tarjoaa monipuolista ja käytännönläheistä koulutusta. Valmistuneet saavat hyvät valmiudet työelämään, yrittäjyyteen sekä jatko-opiskeluun ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Tarjoamme opiskelijoille laadukasta opetusta ja ohjausta sekä hyvät yhteydet alueen työelämään.

Viihtyisä oppimisympäristö ja monipuoliset tilaratkaisut palvelevat myös monien yhteistyökumppaneiden tarpeita. Koulumme juuret ulottuvat aina vuoteen 1882, jolloin Fellmanin laivanvarustajaveljesten lahjoituksella käynnistettiin Suomen ensimmäinen opistotasoista koulutusta antava kauppaoppilaitos.

Tervetuloa opiskelemaan Raahen Porvari- ja Kauppakouluun!