Yrittäjille

Koulutuksiemme tavoite on tarjota yrityksille edellytyksiä kasvuun ja kannattavuuteen!

Järjestämme eripituisia ja -sisältöisiä koulutusohjelmia eri vaiheissa oleville yrityksille. Koulutamme muun muassa tilinpäätöksien analysoimiseen, myynnin edistämiseen, sosiaalisen median hyödyntämiseen markkinoinnissa ja LEAN-ajattelun soveltamiseen oman liiketoimintamallin kehittämisessä.

Kouluttajamme ovat pitkän linjan koulutusalan ammattilaisia ja toimivia yrittäjiä. Koulutuspäivämme ovat vuorovaikutteisia ja koulutuksissa saat halutessasi sparrausta liiketoimintaasi mentorin ja kouluttajien lisäksi myös muilta yrittäjiltä.

Alkavat koulutusohjelmamme ovat seuraavat:

  • Verkkokaupan osaaja -koulutus alkaa elokuussa 2018
  • Kasvuloikka-valmennusohjelma alkaa syyskuussa 2018
  • Taloustaito-valmennus alkaa keväällä 2019
  • Taloustaidon jatkokurssi alkaa loppukeväästä 2019

Kauttamme voit suorittaa myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Yrittäjät ovat suorittaneet yleensä yrittäjän ammattitutkinnon, yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon tai tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon. Opiskelun aloittaessa laadimme oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman, jonka pohjalta räätälöimme jokaiselle opiskelijalle hänelle parhaiten sopivan koulutuspolun, jossa yhdistyvät oppiminen oman työn kautta, verkko-oppimismateriaalien hyödyntäminen ja koulutuspäiviin osallistuminen.

Lue lisää koulutustiedoista ja hae koulutuskalenterimme kautta.

Lisätietoja hakuajankohdista saat yhteyshenkilöiltä sekä ajankohtaista-osiosta!
Asiakkuuspäällikkö
Anssi Tossavainen
040 718 2124
anssi.tossavainen@rpkk.fi