Yrittäjänainen

Naisyrittäjien liiketoiminnan kehittämisvalmennus

Onko sinulla ideoita ja ajatuksia yrityksesi toiminnan kehittämiseksi? Haluaisitko uudistaa yrityksesi liikeideaa, palveluja tai myymälää, vai oletko kenties perustamassa uutta yritystä? Tule mukaan Naisyrittäjille suunnattuun valmennusohjelmaan, jonka avustuksella voit työstää ideoitasi ja kehittää yritystoimintaasi joustavasti opiskellen. Apunasi ovat käytännön yrittäjäkokemusta omaavat asiantuntijat, mentorit ja kouluttajat sekä tietysti saman valmennusryhmän toiset naisyrittäjät. Koulutuksen avulla kehität omaa yritystäsi ja itseäsi sekä saat mahdollisuuden verkostoitumiseen muiden yrittäjien kanssa. Opiskelu on monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetuspäivät, oman yrityksen kehittäminen käytännössä ja RPKK:n kautta toteutettava mentorointi.

Naisyrittäjäohjelmassa voit suorittaa yrittäjän ammattitutkinnon tai vaihtoehtoisesti yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu kehittämisen työvälineeksi yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville, jotka haluavat kehittää tai uudistaa yrityksensä liikeideaa. Valmennusohjelma sopii erityisesti palvelualan ja luovien alojen yrittäjille. Valmennuksessa paneudutaan keskeisesti yrityksen palvelujen tuotteistamiseen, viestinnän kehittämiseen sekä kannattavuuden parantamiseen. Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto kehittää johtamistaitoja sekä tähtää yrityksen liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittymiseen. Pääpaino on yrityksen liiketoiminnan, markkinoinnin ja asiakkuuksien kehittämisessä.

Naisyrittäjävalmennus on suunnattu

  • Yrityksen perustamista suunnitteleville
  • Alkaville yrittäjille
  • Yrittäjille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa

Valmennusohjelman kesto on noin vuosi sisältäen 12 lähiopetuspäivää ja yksilöllistä ohjausta eli mentorointia tarpeen mukaan. Lähiopetuspäivä pidetään kerran kuukaudessa. Yhteisten koulutuspäivien sisällöt on rakennettu ryhmän toiveiden mukaisesti. Lisäksi kehittämisen tukena RPKK:n rahoittama Design Start-mainostoimistopaketti yrityksen visuaalisen ilmeen ja viestinnän kehittämiseen. Kysy lisää!

Koulutus alkaa:
non-stop haku

Koulutuksen hinta:
250 € + OPH:n tutkintomaksu 58 €.

Hakeminen
Täytä ja tulosta oheinen hakulomake ja toimita se suoraan oppilaitokseen osoitteella:

Raahen Porvari- ja Kauppakoulu
Aikuiskoulutus
Merikatu 2
92100 Raahe

Lisätietoja ja hakuohjeet
Eveliina Noponen, p. 040 718 2124 tai eveliina.noponen_a_rpkk.fi