Opiskelijalle

Verkon käyttäjätunnus

Oppilaitoksen työasemalle ja verkkoon kirjaudut henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella. Saat käyttäjätunnuksen ja salasanan luokanvalvojaltasi opiskelun alkaessa. Pidä tunnuksistasi hyvää huolta, älä anna niitä muiden tietoon. Kun vaihdat verkon käyttäjätunnuksen salasanasi, samalla vaihtuvat Wilman ja sähköpostin salasanat. Jos et muista tunnustasi ja/tai salasanaasi, käynti IT-tuen luona auttaa.

Moodle

Oppilaitoksessa on käytössä Moodle-ohjelmistolla toteutettu verkko-oppimisympäristö www.rpkk.fi/moodle. Kirjautuminen verkon käyttäjätunnuksella.

Wilma

Lukujärjestykset löytyvät nykyään Wilman kautta. Wilmasta voit seurata myös opintosuorituksiasi sekä läsnäoloasi.
Osoite on: www.rpkk.fi/wilma. Kirjautuminen verkon käyttäjätunnuksilla.

Sähköposti

Opiskelijoiden sähköpostipalvelun osoite on www.rpkk.fi/posti. Kirjautuminen verkon käyttäjätunnuksilla.

Kotihakemisto

Kaikille opiskelijoille on määritelty oppilaitoksen verkkoon oma kotihakemisto. Kun kirjaudut verkkoon, se näkyy H-asemana.  Pääset koulun ulkopuolelta ftp-sivuston kautta käsiksi omaan H:-asemaasi. Kirjoita selaimeen osoitteeksi https://www.rpkk.fi/ftp. Yhteisen levyaseman tunnus on J.

Tieto- ja kirjastopalvelut

Raahen Porvari- ja Kauppakoulun opiskelijana voit hyödyntää monipuolisia tieto- ja kirjastopalveluja. Käytössäsi on oman alasi kirjallisuutta ja lehtiä sekä digitaalisia hakuteoksia, sanakirjoja, lehtiä ja tilastoja. Lisätietoja kirjastopalveluista löydät Kirjastosta, A-rakennuksen III krs.

Opintotoimisto

Opintotoimisto palvelee opiskelijavalintoihin liittyvissä asioissa sekä mm. opintososiaalisissa ja opintoihin liittyvissä todistusasioissa. Toimiston tarjoamia palveluja ovat mm.

  • hakijoiden sekä opiskelijoiden neuvonta ja ohjaus
  • opiskelu- ja alennustodistusten antaminen
  • opintotuki- ja koulumatkatukihakemusten välittäminen Kelalle
  • virallisten opintosuoritusotteiden antaminen ja tutkintotodistusten antaminen
  • opiskelijahallintorekisterin ylläpito

Opintotoimisto sijaitsee C-rakennuksen toisessa kerroksessa. Toimisto on avoinna arkisin, ma-pe klo 8.00 – 16.00. Loma-aikojen aukioloajoista ilmoitetaan erikseen ajankohtaista-osiossa ja facebookissa.