Sihteerin ammattitutkinto

Päivitä osaamistasi sihteerin tai assistentin tehtävissä! Monipuolinen koulutusohjelma tarjoaa valmennusta laaja-alaisten sihteerin tehtävien hallintaan. Opiskele joustavasti työn ohessa ja syvennä osaamistasi sihteeripalvelujen tuottamisessa. Ajankohtaiset tiedot ja alan muutokset päivittyvät eri alojen asiantuntijoiden koulutuspäivissä.

Koulutusohjelma on suunnattu henkilöille jotka toimivat sihteerin tai assistentin tehtävissä erikokoisissa organisaatioissa tai yrityksissä. Koulutusohjelmassa taustalla on arvostettu sihteerin ammattitutkinto. Koulutuksen avulla kehität oman osaamisesi lisäksi työyhteisön sihteeripalveluja. Tutkinto antaa valmiudet hoitaa ja edelleen kehittää erilaisten organisaatioiden sihteerin hallinta- ja avaintehtäviä. Kiinnitämme päähuomion jokaisen yksilöllisiin kehittämistarpeisiin ja sen vuoksi ohjelma räätälöidään sopivaksi henkilökohtaistamisen kautta. Opiskelu on monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetuspäivät ja etätehtävät.

Toteutus
Koulutuksen kesto on 1,5 vuotta tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Lähiopetuspäiviä pidetään 2-3 kertaa kuukaudessa. Keskeistä on opittujen asioiden soveltaminen käytännön työtehtäviin. Koulutuksen aikana suoritetaan sihteerin ammattitutkinto tekemällä sihteerin käytännön työtehtäviä työpaikalla.

Kustannukset
Koulutus- ja tutkintomaksu on 320 €.
Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Hakeminen
Täytä ja tulosta oheinen hakulomake ja toimita se suoraan oppilaitokseen osoitteella:

Raahen Porvari- ja Kauppakoulu
Aikuiskoulutus
Merikatu 2
92100 Raahe

Lisätietoja ja hakuohjeet
Virpi Ahvenlampi, p. 044 065 4545 tai virpi.ahvenlampi@rpkk.fi