Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa on kaksi osaamisalaa: johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisala ja sisäisen tarkastuksen osaamisala.

Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisalan suorittaneena osaat johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksen tai vastuualueen toimintaa. Osaat kehittää toimintaasi ja osaamistasi johtajana tai yrityksen omistajana. Osaat johtaa yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta. Sisäisen tarkastuksen osaamisalan suorittaneena osaat toimia sisäisen tarkastuksen tehtävissä.

Seuraavaksi kuvaamme tarkemmin johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisalan muodostumista.

Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisala muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta vapaavalintaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa:
Johtajana toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat:
Strategiatyön johtaminen
Projektin johtaminen
Työyhteisön kehittämisen johtaminen
Henkilöstön ja osaamisen johtaminen
Asiakkuuksien johtaminen
Talouden johtaminen
Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon voit suorittaa joustavasti Raahen Porvari- ja Kauppakoulussa. Rakennamme yhdessä sinulle henkilökohtaisen oppimipolun ja voit osallistua vapaavalintaisesti koulumme koulutusohjelmiin kuten Kasvuloikkaan ja Modernin johtamisen foorumiin.

Eri tutkinnon osien sisältöihin sekä myös sisäisen tarkastuksen osaamisalaan voit tutustua tarkemmin ePerusteet-sivustolla.

Koulutus alkaa:
Haku ja aloitukset käynnissä ympäri vuoden.

Koulutuksen hinta:

Kun suoritat koko tutkinnon, voimme toteuttaa sen ilman osallistujalle tulevia lisäkustannuksia.

Lisätietoja ja hakuohjeet:
Anssi Tossavainen
Puh. 040 718 2124
anssi.tossavainen@rpkk.fi

Aikuiskoulutuksen uutiskirje

Tilaamalla Raahen Porvari- ja Kauppakoulun aikuiskoulutuksen uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon muun muassa seuraavista seminaareista, ajankohtaisista koulutuksista ja liiketoimintaan liittyvistä oppaista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Tilaus on maksuton, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje