Yrittäjän ammattitutkinto

Raahen Porvari- ja Kauppakoulussa voit suorittaa yrittäjän ammattitutkinnon sekä Raahessa järjestettävässä lähikoulutustoteutuksessa että täysin verkossa olevassa verkkototeutuksessa. Yrittäjävalmennuksemme ovat tarkoitettu kehittämisen työvälineiksi yrittäjille ja sellaisiksi aikoville, jotka toimivat kaupan ja palveluiden aloilla ja haluavat kehittää yritystään liiketoiminnan perusteisiin pureutuvan tutkinnon puitteissa.

Jokaiselle opiskelijalle räätälöidään oma henkilökohtainen kehittämisohjelma, jonka avulla voit käynnistää tai kehittää yrityksen liiketoimintaa asiantuntijoiden avustuksella ja muodostaa tärkeitä verkostoja muiden yrittäjien kanssa.

Kehittämisohjelmassa kiinnitetään päähuomio yksilöllisiin tarpeisiin. Tutkinto lähtee liikkeelle yrityksen liikeidean täsmentämisestä, analysoinnista ja omien vahvuuksien kartoittamisesta. Valmistavan koulutuksen aikana yrityksen liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat tarkentuvat asiantuntijoiden opastuksella.

Valmennusohjelman kesto on noin vuosi ja lähiopetuspäiviä pidetään yleensä kerran kuukaudessa. Yhteisten koulutuspäivien sisällöt on rakennettu ryhmän toiveiden mukaisesti.

Koulutukseen voi hakeutua joustavasti. Kysy lisää!

Yrittäjän ammattitutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta, joista yksi on pakollinen ja kaksi on valinnaista tutkinnon osaa.

Pakolliset tutkinnon osat:
Yritystoiminnan suunnittelu
Yritystoiminnan käynnistäminen
Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen

Valinnaiset tutkinnon osat:
Tuotteistaminen
Taloushallinto
Myynti ja markkinointi
Henkilöstöhallinto
Sähköinen liiketoiminta
Ulkomaankauppa
Tuotannon hallinta
Franchisingyrittäminen

Osaamisalat:
Yritystoiminnan suunnittelu ja käynnistäminen
Yritystoiminnan kehittäminen

Eri tutkinnon osien sisältöihin sekä myös sisäisen tarkastuksen osaamisalaan voit tutustua tarkemmin ePerusteet-sivustolla.

Koulutus alkaa:
Haku ja aloitukset käynnissä ympäri vuoden sekä verkossa että Raahen lähikoulutustoteutuksessa.

Koulutuksen hinta:

Kun suoritat koko tutkinnon, voimme toteuttaa sen ilman osallistujalle tulevia lisäkustannuksia.

Lisätietoja ja hakuohjeet:
Anssi Tossavainen
Puh. 040 718 2124
anssi.tossavainen@rpkk.fi

Aikuiskoulutuksen uutiskirje

Tilaamalla Raahen Porvari- ja Kauppakoulun aikuiskoulutuksen uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon muun muassa seuraavista seminaareista, ajankohtaisista koulutuksista ja liiketoimintaan liittyvistä oppaista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Tilaus on maksuton, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje