Suoramarkkinointialan yrittäjävalmennus verkossa

Suoramarkkinointialan yrittäjävalmennus soveltuu sekä olemassa oleville yrittäjille että omaa yritystoimintaa suunnitteleville suoramarkkinointialalla työskenteleville.

Valmennusohjelmassa on kuusi valmentajaa:

  • Christoffer Weiss, Suomen Suoramarkkinointi Oy
  • Juha Ahola, Vauhtipyörä Ahola Oy
  • Lilli Vanhatalo, Nu Skin
  • Suvi Pajarinen, Suvi Pajarinen Coaching
  • Sanna-Riikka Valtonen, Rohkea Group Oy
  • Satu Rusanen, FIT Timantti Oy
  • Anssi Tossavainen, Raahen Porvari- ja Kauppakoulu

Ohjelman aikana kouluttautuja saa tietoa, käytännön työkaluja ja henkilökohtaista ohjausta, joiden avulla voi menestyä yrittäjänä, jonka joko yhtenä sivutoimisena tai vaihtoehtoisesti päätoimisena liiketoiminta-alueena on suoramarkkinointi.

Valmennuksessa autamme sinua rakentamaan tuotteet ja palvelut, joiden avulla voit ratkaista konkreettisia ongelmia, joita asiakkaillasi on. Jotta voit tehdä liiketoiminnasta kannattavaa ja kasvavaa tuemme sinua liiketoimintamallin rakentamisessa. Lisäksi saat tukea sinulle vapaavalintaisiin ja tällä hetkellä ajankohtaisiin teemoihin, jotka voivat liittyä muun muassa myyntiin ja markkinointiin, esihenkilönä toimimiseen tai verkkoliiketoimintaan.

Koulutuksen hinta on 1500 €. Jos suoritat ohjelman aikana yrittäjän ammattitutkinnon, on koulutus sinulle maksuton.

Ohjelma alkaa elokuussa 2021.
Sähköinen ilmoittautuminen on avoinna!

Anssi Tossavainen
Aikuiskoulutusjohtaja
Puh. 040 718 2124
anssi.tossavainen@rpkk.fi

Tervetuloa mukaan kehittymään suoramarkkinointialan huippuosaajaksi!

Aikuiskoulutuksen uutiskirje

Tilaamalla Raahen Porvari- ja Kauppakoulun aikuiskoulutuksen uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon muun muassa seuraavista seminaareista, ajankohtaisista koulutuksista ja liiketoimintaan liittyvistä oppaista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Tilaus on maksuton, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje