Sihteerin ammattitutkinto

Tutkinto uudistuu 1.1.2019 lähtien. Sihteerin ammattitutkinto poistuu ja tilalle tulee liiketoiminnan ammattitutkinto. Sama koskee myös markkinointiviestinnän ja myynnin ammattitutkintoja. Tutkintoja vastaanotamme normaalisti vuonna 2018, mutta uutta valmistavan koulutuksen ryhmää ei käynnistetä tämän vuoden aikana.

Opiskele joustavasti työn ohessa ja syvennä osaamistasi sihteeripalvelujen tuottamisessa. Ajankohtaiset tiedot ja alan muutokset päivittyvät eri alojen asiantuntijoiden koulutuspäivissä. Monipuolinen koulutusohjelma tarjoaa valmennusta laaja-alaisten sihteerin tehtävien hallintaan.

Koulutusohjelma on suunnattu henkilöille jotka toimivat sihteerin tai assistentin tehtävissä erikokoisissa organisaatioissa tai yrityksissä. Koulutusohjelmassa taustalla on arvostettu sihteerin ammattitutkinto. Koulutuksen avulla kehität oman osaamisesi lisäksi työyhteisön sihteeripalveluja. Tutkinto antaa valmiudet hoitaa ja edelleen kehittää erilaisten organisaatioiden sihteerin hallinta- ja avaintehtäviä. Kiinnitämme päähuomion jokaisen yksilöllisiin kehittämistarpeisiin ja sen vuoksi ohjelma räätälöidään sopivaksi henkilökohtaistamisen kautta. Opiskelu on monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetuspäivät ja etätehtävät.

Toteutus
Koulutuksen kesto on 1,5 vuotta tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Lähiopetuspäiviä pidetään 2-3 kertaa kuukaudessa. Keskeistä on opittujen asioiden soveltaminen käytännön työtehtäviin. Koulutuksen aikana suoritetaan sihteerin ammattitutkinto tekemällä sihteerin käytännön työtehtäviä työpaikalla.

Lisätietoja 
Virpi Ahvenlampi, p. 044 065 4545 tai virpi.ahvenlampi@rpkk.fi