Minustako Yrittäjä?

Haaveiletko yrityksen perustamisesta tai oletko juuri käynnistänyt yritystoiminnan?  Tule kehittämään ideaasi yrittäjävalmennukseen. Saat käytännön ohjausta ja neuvontaa yrityksesi perustamiseen liittyvissä asioissa. Samalla voit verkostoitua muiden kurssilaisten kanssa ja luoda tärkeitä ensimmäisiä yhteistyösuhteita.

Yrittäjävalmennus antaa käytännön perustiedot yrityksen perustamista suunnitteleville ja toiminnan alkuvaiheessa oleville yrittäjille. Valmennuksen aikana yrityksen liikeidea täsmentyy asiantuntijoiden opastuksella.  Saat neuvontaa perustamiseen ja liikeidean kehittämiseen liittyvissä asioissa myös henkilökohtaisena tutor-ohjauksena. Rakennetaan yrityksellesi valmis liiketoimintamalli ja tehdään tarvittavat laskelmat. Todistus käy starttirahan hakemiseen.

Valmennus toteutetaan verkko-opintoina. Tarvitset vain nettiyhteyden ja kuulokkeet /mikin keskusteluja varten. Kurssin hinta on 150€, joka sisältää valmennuksen, työkirjan ja muut koulutusmateriaalit sekä henkilökohtaisen ohjauksen liikeidean kehittämiseen. Valmennuksen aikana on mahdollisuus suorittaa myös osatutkintoja esimerkiksi yrittäjän ammattitutkinnosta.

Tutustu valmennusohjelmaan tästä esitteestä: MinustakoYrittäjä

Lisätietoja hakemisesta ja aikatauluista:
Opintotoimisto
Puh: 08 2237 900
opintotoimisto@rpkk.fi