lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiehen valmennuksessa opiskelet itsenäisesti verkossa ja samalla saat tukea omalta lähiesihenkilöltäsi työpaikallasi.

Verkossa opiskelu mahdollistaa sinulle paikkakunnasta riippumattoman opiskelun, voit siis opiskella niin Raahessa, Oulussa, Kemissä, Kuusamossa kuin Rovaniemelläkin.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa opit suunnittelemaan ja ohjaamaan työryhmän työskentelyä sekä perehdyttämään työntekijöitä työpaikkaan ja siellä oleviin eri tehtäviin.

Tutkinnon suorittaneella on perustiedot esimiestyöstä. Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittanut voi toimia päivittäisjohtamisen tehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai vastaavan lähiesimiehenä tai työryhmänsä vetäjänä.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto muodostuu kolmesta osasta, joista yksi on pakollinen ja kaksi vapaavalintaisia.

Pakollinen tutkinnon osa:
Lähiesimiehenä toimiminen

Valinnaiset tutkinnon osat:
Asiakassuhteiden hoito
Toiminnan kannattavuus
Henkilöstötyö
Kehittämissuunnitelma

Rakennamme yhdessä sinulle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) ja voit tutkinnon suorittajana osallistua maksutta vapaavalintaisesti koulumme koulutusohjelmiin kuten Kasvuloikkaan ja Modernin johtamisen foorumiin.

Eri tutkinnon osien sisältöihin voit tutustua tarkemmin ePerusteet-sivustolla.

Koulutusohjelma toteutetaan täysin verkossa

  • Aikaan ja paikkaan sitomaton
  • Voit opiskella täysin omaan tahtiisi
  • Opintojasi rytmittää oma henkilökohtainen mentori/ohjaaja
  • Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua työpersoonallisuusanalyysin ja siihen liittyvään psykologin ryhmäohjaukseen.

Kenelle?
Henkilöt, jotka toimivat päivittäisjohtamisen tehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai vastaavan lähiesimiehenä tai tiimin vetäjänä. Tutkinnon suorittaminen ei edellytä virallista esihenkilöasemaa.

Toteutus
Opintojen alussa käymme aloituskeskustelun ja laadimme osallistujalle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman. Valmennus on kokonaan verkossa. Valmennuksen kesto 1–2 vuotta.

Koulutus alkaa
Haku ja aloitukset käynnissä ympäri vuoden. Ilmoittaudu mukaan tästä

Koulutuksen hinta

Koulutusohjelman hinta on 1200€ (alv 0%) ilman oppisopimusta ja tutkintoa.  Kun suoritat lähiesimiestyön ammattitutkinnon, koulutusohjelma on maksuton. Suoritettuasi tutkinnon voit anoa ammattitutkintostipendiä (400 €) Työllisyysrahastosta.

Lisätietoja:
Virpi Ahvenlampi
Puh. 044 065 4545
virpi.ahvenlampi@rpkk.fi

Anssi Tossavainen
Puh. 040 718 2124
anssi.tossavainen@rpkk.fi

Voit ladata pdf-muodossa olevan esitteen tästä: Lähiesimiestyön ammattitutkinnon esite.

Aikuiskoulutuksen uutiskirje

Tilaamalla Raahen Porvari- ja Kauppakoulun aikuiskoulutuksen uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon muun muassa seuraavista seminaareista, ajankohtaisista koulutuksista ja liiketoimintaan liittyvistä oppaista. Uutiskirjeemme ilmestyy sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Tilaus on maksuton, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tilaa uutiskirje