Yhteishaku ja jatkuva haku

Peruskoulun päättävä tai sen suorittanut tai ylioppilas
Yhteishaku perustutkintoihin on kaksi kertaa vuodessa. Yhteishaussa voit hakea peruskoulu- ja ylioppilaspohjaisiin liiketoiminnan (Merkonomi) ja tieto-ja viestintätekniikan (IT-tukihenkilö / Ohjelmistokehittäjä) perustutkintoihin osoitteessa www.opintopolku.fi.

Yhteishaussa hakevat peruskoulun päättävät tai peruskoulun tai lukion suorittaneet, joilla ei ole vielä ammatillista tutkintoa tai korkeakoulututkintoa. Opiskelu on maksutonta. Lisätietoja tutkinnoista löydät Hakijalle-sivultamme.

Yhteishaun ulkopuolella voit hakea jatkuvan haun kautta. Kirjaudu tästä koulutuskalenteriin hakulomakkeen täyttöä varten.

Opiskelu työn tai yritystoiminnan ohessa
Ammatilliseen koulutukseen haetaan vuodesta 2018 alkaen pääasiassa jatkuvan haun kautta joustavasti ympäri vuoden. Klikkaa tästä koulutuskalenteriin hakulomakkeen täyttöä varten. Jos haluat opiskella työsi tai yritystoimintasi ohessa, voit hakea meille milloin vain jatkuvassa haussa. Yhteyshenkilöt löydät koulutusten tai tutkintojen lisätietoja kohdasta tai ottamalla yhteyttä opintotoimistoon.

Lisätietoja opintotoimistosta!
puh. 044 725 6786
opintotoimisto@rpkk.fi.