Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on uudistunut syksyllä 2017. Uudet tutkinnon perusteet soveltuvat entistä paremmin tuotekehitystyöhön, palvelumuotoilun kehittämiseen ja tuotteistamiseen. Valittavana ovat seuraavat mielenkiintoiset tutkinnon osat:

Pakollinen tutkinnon osa (1)
Proaktiivinen kehittäminen

Valinnaiset tutkinnon osat (2)
Brändin rakentaminen
Tuotteistaminen tuotekehitysprosessissa
Innovaattorina toimiminen
Palvelumuotoilu tuotekehityössä

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto soveltuu sekä yrittäjälle ja yrityksen johdolle että tuote-ja palvelukehityksestä vastaaville henkilöille. Tavoitteena on muuttaa yrityksen tuote- ja kehittämisideat myyntikelpoisiksi tuotteiksi ja palveluiksi. Valmennuksen ja tutor-ohjauksen pääpaino on kannattavan liiketoiminnan suunnittelussa, asiakaslisäarvon luomisessa sekä markkinoinnin suunnittelussa. Ohjelma soveltuu myös esim. luovien alojen ja matkailualan tehtävissä toimiville ja yrittäjille, jotka haluavat jalostaa ideoistaan markkinakelpoisia tuotteita ja kehittää tuotteistusta sekä palvelumuotoilua.

Lähikoulutuspaketissa on 15 lähikoulutus- ja tutorpäivää, jotka suunnitellaan ohjelmaan osallistuvalle sisällöltään sopiviksi. Kehittämisohjelman kesto on 1,5 – 2 vuotta. Kehittämisohjelmaan voi hakeutua joustavasti.

Koulutus alkaa:
Elokuu 2018, haku päättyy 30.6.2018
Voit tutustua tutkinnon perusteisiin eperusteissa

Koulutuksen hinta:
Koulumaksu 450 €.

Hakeminen:
Täytä ja tulosta oheinen hakulomake ja toimita se suoraan oppilaitokseen osoitteella:

Raahen Porvari- ja Kauppakoulu
Aikuiskoulutus
Merikatu 2
92100 Raahe

Lisätietoja ja hakuohjeet
08 2237 900, opintotoimisto@rpkk.fi