RPKK

Oletko käytännön tekijä ja haluat oppia erilaisissa projekteissa?
Kiinnostaako sinua tietokoneet, asiakaspalvelutyö tai yrittäjyys?

RPKK:ssa voit opiskella liiketaloutta tai tieto- ja viestintätekniikkaa. Tutkinnon suorittaneena saat myös perusvalmiudet oman yrityksen perustamiseen. Lisäksi RPKK:ssa voi opiskella monia kaupallisen alan ja yrittäjyyden kehittämistä tukevia ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lyhytvalmennuksia.

RPKK on pitkän kokemuksen omaava ja yrittäjähenkinen noin 400 opiskelijan oppilaitos, joka tarjoaa monipuolista ja käytännönläheistä koulutusta. Valmistuneet saavat hyvät valmiudet työelämään, yrittäjyyteen sekä jatko-opiskeluun ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Tarjoamme opiskelijoillemme laadukasta opetusta ja ohjausta sekä hyvät yhteydet alueen työelämään.

Viihtyisä oppimisympäristö ja monipuoliset tilaratkaisut palvelevat myös monien yhteistyökumppaneiden tarpeita. Koulumme juuret ulottuvat aina vuoteen 1882, jolloin Fellmanin laivanvarustajaveljesten lahjoituksella käynnistettiin Suomen ensimmäinen opistotasoista koulutusta antava kauppaoppilaitos. Oppilaitoksen omistaa Raahen Porvari- ja Kauppakoulurahastosäätiö ja oppilaitoksen rehtorina ja säätiön asiamiehenä toimii Tapani Piirala.

Tervetuloa opiskelemaan Raahen Porvari- ja Kauppakouluun!