Liiketoiminnan perustutkinto päiväopiskeluna

Opiskelemalla ammatillisen perustutkinnon koulutut itsestäsi ammattilaisen, joka pärjää työelämän haasteissa. Ammatilliseen koulutukseen haetaan vuodesta 2018 alkaen pääasiassa jatkuvan haun kautta joustavasti ympäri vuoden. Keväisin järjestettävä yhteishaku on tarkoitettu peruskoulunsa päättäville ja vailla ammatillista tutkintoa oleville.

Liiketoiminnan perustutkinnon (merkonomi) voit suorittaa päiväopiskeluna tai joustavasti työn ohessa.  Opintojen alussa laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS, joka ohjaa opintojen suorittamista. Opiskeluaikana pääset kiinni työelämään, sillä opiskeluaika sisältää useita työssäoppimisjaksoja.  Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Oppilaitoksen tiivis yhteistyö työelämän kanssa avaa opiskelijoille mahdollisuudet päästä sisään työelämään jo opiskelujen aikana.

Tutkinto: Merkonomi, asiakaspalvelu ja myynti tai talous-ja toimistopalvelut
Tutkinnon perusteet: ePerusteet
Haku yhteishaussa:  Lisätietoja yhteishausta ja hakeutumisesta saat www.opintopolku.fi 
tai opintotoimistosta puh. 08 2237 900, opintotoimisto@rpkk.fi
Jatkuva haku: Jos et hae yhteishaussa, haku tapahtuu tästä koulutuskalenterin kautta.

Liiketoiminnan perustutkinto joustavasti työn ohessa

Merkonomitutkinnon voi suorittaa työn ohessa myös iltaopintoina.  Opetus on monimuotoista, lähi-, verkko- ja etäopiskelua. Valmistavan koulutuksen lähitunnit pidetään maanantaisin ja torstaisin klo 16.50 – 20.30. Ammattitaito osoitetaan aidoissa työelämän tehtävissä. Tutkinto antaa myös yritystoiminnassa tarvittavat perusvalmiudet. Tutkinnon suoritusaika on yksilöllinen, koulutusaikaa lyhentää aikaisemmin hankittu osaaminen.

Tutkinto: Merkonomi: Asiakaspalvelu ja myynti tai talous- ja toimistopalvelut
Tutkinnon perusteet: ePerusteet
Seuraava koulutus alkaa: Ota yhteyttä aikuiskoulutukseen / Virpi Ahvenlampi
Jatkuva haku: haku tapahtuu tästä koulutuskalenterin kautta

Lisätietoja ja hakuohjeet
Virpi Ahvenlampi
p. 044 065 4545
virpi.ahvenlampi@rpkk.fi