Datanomi

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon suorittanut datanomi on tietotekniikan käytännön moniosaaja. Koulutus antaa valmiudet toimia erilaisissa tietotekniikkaan liittyvissä työtehtävissä. Ammatilliseen koulutukseen haetaan vuodesta 2018 alkaen pääasiassa jatkuvan haun kautta joustavasti ympäri vuoden. Keväisin järjestettävä yhteishaku on tarkoitettu peruskoulunsa päättäville ja vailla ammatillista tutkintoa oleville.

Tieto-ja viestintätekniikan perustutkinnon (datanomi) voit suorittaa päiväopiskeluna. Opintojen alussa laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, HOKS, joka ohjaa opintojen suorittamista. Opiskeluaikana pääset kiinni työelämään, sillä opiskeluaika sisältää useita työssäoppimisjaksoja.  Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Oppilaitoksen tiivis yhteistyö työelämän kanssa avaa opiskelijoille mahdollisuudet päästä sisään työelämään jo opiskelujen aikana. Opintojen rinnalla on mahdollisuus suorittaa myös ylioppilastutkinto.

Tutkinto: Datanomi, käytön tuki
Hakeminen:  Lisätietoja yhteishausta ja hakeutumisesta saat www.opintopolku.fi 
tai opintotoimistosta puh. 08 2237 900, opintotoimisto@rpkk.fi
Jos et hae yhteishaussa, tulosta oheinen hakulomake ja toimita se suoraan oppilaitokseen osoitteella: Raahen Porvari- ja Kauppakoulu, Merikatu 2, 92100 Raahe