Esimiehille

Työelämä muuttuu nopeasti ja esimiehet ovat tiukassa ristipaineessa kannattavuuden tavoittelun ja korkean laadun takaamisen sekä työntekijöiden innostamisen ja motivoinnin välillä.

Tarjoamme koulutusta ja mentorointia itsensä, asioiden ja ihmisten johtamiseen. Voit osallistua useampiin eri koulutusohjelmiimme ja valita itsellesi parhaiten sopivat lähipäivät. Lisäksi tutkinto-opiskelijana saat käyttöösi jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan verkkovideokirjastomme, jossa on jo yli 200 koulutusvideota, sekä oman henkilökohtaisen mentorin, joka auttaa oman johtamisen kehittämissuunnitelman laatimessa ja kehittämistyön rytmittämisessä.

Kauttamme voit suorittaa myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoja, joista esimerkiksi lähiesimiestyön ammattitutkinto sekä johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sopivat hyvin esimiestyössäkehittymiseen ja uusiin työelämän tilanteisiin valmistautumiseen.

Keväällä 2019 olemme käynnistäneet Modernin johtamisen foorumin, joka on kaikille avoin ja maksuton esimieskoulutusohjelma.

Lue lisää koulutustiedoista ja hae koulutuskalenterimme kautta.

Ilmoittautuminen koulutusohjelmiin:
Sähköinen ilmoittautuminen linkin takana

Lisätietoja:
Asiakkuuspäällikkö
Anssi Tossavainen
040 718 2124
anssi.tossavainen@rpkk.fi